DETALL DE LA NOTICIA

Finals Autonòmiques Cadets masculina i femenina dels Jocs Esportius Comunitat Valenciana en XÀTIVA el 13 i 14 de maig

Noticia de: CV Xàtiva

Del: 09/05/2017

Categoria: GENERAL

Ampliar foto


VERSIÓN EN CASTELLANO MÁS ADELANTE

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport adjudica l'organització de les Finals autonòmiques escolars de màxima categoria al Club Voleibol Xàtiva, amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal de l'Excm. Ajuntament de Xàtiva.

Els millors equips masculins i femenins d'esport escolar cadet de la Comunitat Valenciana es donaran cita en el Pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva els pròxims 13 i 14 de maig per a disputar les Finals Autonòmiques, on els guanyadors tant en xics com en xiques obtindran plaça per a disputar el Campionat d'Espanya escolar representant a la Comunitat Valenciana.

El Club Voleibol Xàtiva és l'únic club de la Comunitat Valenciana que ha aconseguit classificar als seus dos equips, tant el masculí com el femení, hi ha estes finals autonòmiques.

Les finals seran un pol d'atracció d'aficionats i aficionades a l'esport de base, per la qual cosa s'espera una massiva assistència de públic. Participaran en l'esdeveniment més de 120 esportistes i tècnics de voleibol, en la qual cosa serà una festa de promoció del voleibol de base i de promoció de la ciutat de Xàtiva. Es disputaren 12 partits, quatre partits el dissabte al matí, quatre partits el dissabte a la vesprada i quatre partits el diumenge al matí. S'espera una afluència de publica per damunt de les 2000 persones.

Ampliar info

 

VERSIÓN EN CASTELLANO

Finales Autonómicas Cadetes masculina y femenina de los Juegos Deportivos Comunitat Valenciana en XATIVA el 13 y 14 de mayo

La Federación de Voleibol de la Comunitat Valenciana y la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte adjudica la organización de las Finales autonómicas escolares de máxima categoría al Club Voleibol Xativa, con la colaboración del Consell Esportiu Municipal del Excmo. Ayuntamiento de Xativa.

Los mejores equipos masculinos y femeninos de deporte escolar cadete de la Comunidad Valenciana se darán cita en el Pabellón Municipal de Voleibol de Xàtiva los próximos 13 y 14 de mayo para disputar las Finales Autonómicas, donde los ganadores tanto en chicos como en chicas obtendrán plaza para disputar el Campeonato de España escolar representando a la Comunidad Valenciana.

El Club voleibol Xativa es el único club de la Comunidad Valenciana que ha conseguido clasificar a sus dos equipos, tanto el masculino como el femenino, ha estas finales autonómicas.

Las finales serán un polo de atracción de aficionados y aficionadas al deporte de base, por lo que se espera una masiva asistencia de público. Participarán en el evento más de 120 deportistas y técnicos de voleibol, en lo que será una fiesta de promoción del voleibol de base y de promoción de la ciudad de Xàtiva. Se disputaran 12 partidos, cuatro partidos el sábado por la mañana, cuatro partidos el sábado por la tarde y cuatro partidos el domingo por la mañana. Se espera una afluencia de publica por encima de las 2000 personas.

Ampliar info

Comparteix en: Comparteix la notícia en FACEBOOK  Comparteix la notícia en TWITTER