DETALL DE LA NOTICIA

Ysabel Mora Xàtiva Voleibol Campiones de lliga nacional al guanyar 3-0 a l’Almeria

Noticia de: CV Xàtiva

Del: 28/03/2017

Categoria: GENERAL

Ampliar foto


VERSIÓN EN CASTELLANO MÁS ADELANTE

Es va disputar dissabte passat en el pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva l'última jornada de la lliga nacional femenina. Ysabel Mora Xàtiva Voleibol guanyava per 3-0 al CV Mintonette-Almeria Sostenible (25-15, 25-21, 25-20), proclamant-se campiones de la categoria de bronze del voleibol espanyol.

Ple de públic en l'històric pavelló xativí en una vesprada "màgica" de voleibol, que evocava temps gloriosos i que es convertia en un homenatge a les jugadores, que van agrair amb el seu bon joc el sentir-se tan abrigades.

Suport massiu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Xàtiva, el club va agrair la presència del Sr. Alcalde Roger Cerdà, acompanyat d'un bon nombre de regidors i regidores. També es va comptar amb la presència del President de la Federació de Voleibol Comunitat Valenciana i del President de la Coordinadora Esportiva, així com dels principals directius de l'empresa patrocinadora: Aimsa Grup Tèxtil.

Les de Claudio Fantin van eixir molt concentrades des del principi, treballant bé en servici i posant en dificultats a la saga de l'Almeria Sostenible, que no van ser capaços de reaccionar en el primer set, mentres el Xàtiva amb atacs efectius augmentava la distància (25-15).
Canviava el panorama en el segon joc, les andaluses van trobar el seu lloc en la pista, es van desposseir dels nervis i van començar a desplegar el seu bon joc (9-11).
Ens esperava la part més disputada del partit. El Ysabel Mora que és un equip unit i enfortit, va ser capaç d'eixir una vegada més d'una situació difícil, com en anteriors partits, i aconseguien donar-li la volta al marcador (16-13). Punts llargs i emocionants en un final de set que tornaven a emportar-se les locals per 25-21.

El tercer i últim set va romandre també igualat (13-13), l'Almeria Sostenible no es resignava a anar-se'n de buit, però el Ysabel Mora desplegava llavors el seu millor joc i es van apoderar de la situació, guanyant per 25-17.

Alineació per Ysabel Mora Xàtiva Vb: Marta Anguis, Patricia Calabuig, Paula Company, Ana Serrano, Aurora UBE, Beatriz Múrcia, Cristina Delgado, Cristina Torres, Pilar Moreno, Yamilet Cala, Natalia Barberà, Caterina Ponce, María Samit i Paula Blasco.
Cos tècnic: Claudio Fantin.

Ysabel Mora Xàtiva voleibol líder del Grup C, i l'Universitat d'Alacant segon classificat, tenen dret a disputar la fase d'ascens a la lliga de plata espanyola. Pel grup A, els representants seran Universitat de Burgos i CV Getxo, mentres que el dret en el grup B ho tenen CV Esplugues de Llobregat i el Barcelona Vall d'Ebron

Lliga Autonòmica senior masculina. Federació Voleibol Comunitat Valenciana

Dissabte passat es disputava en el pavelló d'Oliva l'últim partit de lliga autonòmica masculina en la seua segona fase, grup de classificació a la Final a quatre de la Comunitat Valenciana. L'equip de Xàtiva guanyava per 0-3 (18-25/13-25/21-25) al CV Oliva i completaven la competició liders i invictes, amb 28 punts, 30 sets a favor i 7 en contra, realitzant una gran campanya.
La Final Autonòmica que es disputarà els dies 8 i 9 d'abril la disputaran el Xàtiva voleibol, el Turia-Sedaví, l'Eset Ontinyent i el CV Oliva. Els dos primers tindran dret a disputar la fase d'ascens a lliga nacional

VERSIÓN EN CASTELLANO

Ysabel Mora Xativa Voleibol Campeonas de liga nacional al ganar 3-0 al Almería

Se disputó el pasado sábado en el pabellón Municipal de Voleibol de Xàtiva la última jornada de la liga nacional femenina. Ysabel Mora Xàtiva Voleibol ganaba por 3-0 al CV Mintonette-Almeria Sostenible (25-15, 25-21, 25-20), proclamándose campeonas de la categoría de bronce del voleibol español.

Llenazo de público en el histórico pabellón setabense en una tarde "mágica" de voleibol, que evocaba tiempos gloriosos y que se convertía en un homenaje a las jugadoras, que agradecieron con su buen juego el sentirse tan arropadas.

Apoyo masivo del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Xàtiva, el club agradeció la presencia del Sr. Alcalde Roger Cerda, acompañado de un buen número de concejales y concejalas. También se contó con la presencia del Presidente de la Federación de Voleibol Comunidad Valenciana y del Presidente de la Coordinadora Deportiva, así como de los principales directivos de la empresa patrocinadora: Aimsa Grupo Textil.

Las de Claudio Fantin salieron muy concentradas desde el principio, trabajando bien en saque y poniendo en dificultades a la zaga del Almería Sostenible, que no fueron capaces de reaccionar en el primer set, mientras el Xàtiva con ataques efectivos aumentaba la distancia (25-15).
Cambiaba el panorama en el segundo juego, las andaluzas encontraron su lugar en la cancha, se despojaron de los nervios y comenzaron a desplegar su buen juego (9-11).
Nos esperaba la parte más disputada del partido. El Ysabel Mora que es un equipo unido y fortalecido, fue capaz de salir una vez más de una situación difícil, como en anteriores encuentros, y conseguían darle la vuelta al marcador (16-13). Puntos largos y emocionantes en un final de set que volvían a llevarse las locales por 25-21.

El tercer y último set permaneció también igualado (13-13), el Almería Sostenible no se resignaba a irse de vacío, pero el Ysabel Mora desplegaba entonces su mejor juego y se adueñaron de la situación, ganando por 25-17.

Alineación por Ysabel Mora Xativa Vb: Marta Anguis, Patricia Calabuig, Paula Company, Ana Serrano, Aurora Ube, Beatriz Murcia, Cristina Delgado, Cristina Torres, Pilar Moreno, Yamilet Cala, Natalia Barbera, Caterina Ponce, María Samit y Paula Blasco.
Cuerpo técnico: Claudio Fantin.

Ysabel Mora Xàtiva voleibol líder del Grupo C, y el Universidad de Alicante segundo clasificado, tienen derecho a disputar la fase de ascenso a la liga de plata española. Por el grupo A, los representantes serán Universidad de Burgos y CV Getxo, mientras que el derecho en el grupo B lo tienen CV Esplugues de Llobregat y el Barcelona Vall de Ebron

Liga Autonomica senior masculina. Federación Voleibol Comunidad Valenciana

El pasado sábado se disputaba en el pabellón de Oliva el último partido de liga autonómica masculina en su segunda fase, grupo de clasificación a la Final a cuatro de la Comunidad Valenciana. El equipo de Xàtiva ganaba por 0-3 (18-25/13-25/21-25) al CV Oliva y completaban la competición lideres e invictos, con 28 puntos, 30 sets a favor y 7 en contra, realizando una gran campaña.
La Final Autonómica que se disputará los días 8 y 9 de abril la disputaran el Xàtiva voleibol, el Turia-Sedaví, el Eset Ontinyent y el CV Oliva. Los dos primeros tendrán derecho a disputar la fase de ascenso a liga nacional

 

Comparteix en: Comparteix la notĂ­cia en FACEBOOK  Comparteix la notĂ­cia en TWITTER