DETALL DE LA NOTICIA

La victòria del Ysabel Mora Xàtiva Voleibol a Cadis 1-3, reafirma el seu lideratge

Noticia de: CV Xàtiva

Del: 20/03/2017

Categoria: GENERAL

Ampliar foto


Si dissabte que ve guanyen a Xàtiva al Mintonette Almeria es proclamaran campiones de lliga

VERSIÓN EN CASTELLANO MÁS ADELANTE

Diumenge passat es disputava la penúltima jornada en la lliga nacional femenina (categoria de bronze del voleibol espanyol), les de Xàtiva van viatjar a Cadis per a disputar el seu partit en el Poliesportiu Centre Històric.

Ysabel Mora Xàtiva Voleibol seguix líder al véncer per 1-3 (23-25, 25-17, 14-25, 11-25) al Cadis Club de Futbol 2012, en una trobada molt lluitat per part d'ambdós conjunts, conscients de la importància dels punts en joc.

Les andaluses s'avançaven en el marcador del primer set (13-7), però les del Ysabel Mora aconseguien frenar la ratxa local i empataven (16-16) en un moment clau.
Un final de set molt igualat que es van portar les visitants per la mínima 23-25 i que resultaria la clau del partit. Les del Cadis van eixir a per totes i guanyaven amb solvència en el segon joc per 25-17, demostrant el perquè han sigut lideres de la classificació durant tantes jornades, la qual cosa posava el partit en taules.

Les de Claudio Fantin recuperaven el seu nivell de joc en el tercer set i aconseguien un cert avantatge (7-11), que els va permetre arriscar en les seues accions, doblegant les gaditanes per 14-25. Una autèntica maçada per a les locals que no van aconseguir recuperar-se ni aconseguir el ritme que van imposar les de Claudio Fantin en el quart set (11-25).

Esta penúltima jornada ha deixat definits els dos equips del grup C que disputaran la fase d'ascens a la lliga de plata espanyola: Ysabel Mora Xàtiva Voleibol lideres amb 44 punts i la Universitat d'Alacant amb 42 punts.

La jornada de dissabte que ve, ultima de la lliga regular, serà decisiva, ja que l'equip de Xàtiva depén de si mateix i si guanyen a casa enfront del Mintonette Almeria asseguraran matemàticament el Campionat de Lliga, en una trobada que es disputarà a les 19 hores i que promet ser una festa homenatge a l'equip.

Alineació per Ysabel Mora Xàtiva Vb: Marta Anguis, Patricia Calabuig, Paula Company, Ana Serrano, Aurora UBE, Beatriz Múrcia, Cristina Delgado, Cristina Torres, Pilar Moreno, Yamilet Cala, Natalia Bavera, Caterina Ponce i Aurora Deza.
Cos tècnic: Claudio Fantin.

Lliga Autonòmica senior masculina. Federació Voleibol de la Comunitat Valenciana

Dissabte passat es disputava en el pavelló municipal de voleibol la novena jornada de la lliga autonòmica masculina en la seua segona fase i en el grup de classificació a la fase d'ascens a categoria nacional. L'equip de Xàtiva guanyava per 3-1 al CV Almoradí (25-20,25-18,20-25, 25-19), en un partit còmode. Els xativins continuen líders en la classificació amb 25 punts, i tenen uns números impecables, perquè seguixen imbatuts i presenten un balanç de 27 sets a favor per només 7 sets en contra.

 

VERSIÓN EN CASTELLANO

La victoria del Ysabel Mora Xàtiva Voleibol en Cádiz 1-3, reafirma su liderazgo.

Si el próximo sábado ganan en Xàtiva al Mintonette Almería se proclamarán campeonas de liga.
El pasado domingo se disputaba la penúltima jornada en la liga nacional femenina (categoría de bronce del voleibol español), las de Xàtiva viajaron a Cádiz para disputar su partido en el Polideportivo Centro Histórico.

Ysabel Mora Xativa Voleibol sigue líder al vencer por 1-3 (23-25, 25-17, 14-25, 11-25) al Cádiz Club de Fútbol 2012, en un encuentro muy luchado por parte de ambos conjuntos, conscientes de la importancia de los puntos en juego.

Las andaluzas se adelantaban en el marcador del primer set (13-7), pero las del Ysabel Mora conseguían frenar la racha local y empataban (16-16) en un momento clave.
Un final de set muy igualado que se llevaron las visitantes por la mínima 23-25 y que resultaría la clave del partido. Las del Cádiz salieron a por todas y ganaban con solvencia en el segundo juego por 25-17, demostrando el porque han sido lideres de la clasificación durante tantas jornadas, lo que ponía el partido en tablas.

Las de Claudio Fantin recuperaban su nivel de juego en el tercer set y lograban una cierta ventaja (7-11), que les permitió arriesgar en sus acciones, doblegando a las gaditanas por 14-25. Un auténtico mazazo para las locales que no lograron recuperarse ni alcanzar el ritmo que impusieron las de Claudio Fantin en el cuarto set (11-25).

Esta penúltima jornada ha dejado definidos los dos equipos del grupo C que disputarán la fase de ascenso a la liga de plata española: Ysabel Mora Xativa Voleibol lideres con 44 puntos y la Universidad de Alicante con 42 puntos.

La jornada del próximo sábado, ultima de la liga regular, será decisiva, ya que el equipo de Xàtiva depende de si mismo y si ganan en casa frente al Mintonette Almeria asegurarán matemáticamente el Campeonato de Liga, en un encuentro que se disputará a las 19 horas y que promete ser una fiesta homenaje al equipo.

Alineación por Ysabel Mora Xativa Vb: Marta Anguis, Patricia Calabuig, Paula Company, Ana Serrano, Aurora Ube, Beatriz Murcia, Cristina Delgado, Cristina Torres, Pilar Moreno, Yamilet Cala, Natalia Barbera, Caterina Ponce y Aurora Deza.
Cuerpo técnico: Claudio Fantin.

Liga Autonomica senior masculina. Federación Voleibol de la Comunidad Valenciana

El pasado sábado se disputaba en el pabellón municipal de voleibol la novena jornada de la liga autonómica masculina en su segunda fase y en el grupo de clasificación a la fase de ascenso a categoría nacional. El equipo de Xativa ganaba por 3-1 al CV Almoradi (25-20,25-18,20-25, 25-19), en un partido cómodo. Los setabenses continúan líderes en la clasificación con 25 puntos, y tienen unos números impecables, porque siguen imbatidos y presentan un balance de 27 sets a favor por solo 7 sets en contra.

 

Comparteix en: Comparteix la notícia en FACEBOOK  Comparteix la notícia en TWITTER