DETALL DE LA NOTICIA

Crònica equips base del club Voleibol Xàtiva i pròxima jornada

Noticia de: CV Xàtiva

Del: 16/03/2017

Categoria: GENERAL

Ampliar foto


VERSIÓN EN CASTELLANO MÁS ADELANTE

El partit d'esta setmana en la categoria juvenil, va ser el que enfrontava als dos millors equips masculins de la Comunitat Valenciana, el CV València (segon classificat) i el Xàtiva Voleibol (líder indiscutible de la classificació). El partit es va resoldre a favor de l'equip d'Arturo Bellver que guanyava a domicili per 2-3 amb un parcial de 15-17 en el quint set. Les dos aficions van disfrutar d'allò més en un partit d'infart, i qui realment va guanyar va ser el voleibol.
Els de Xàtiva es destaquen amb 61 punts, i a poc a poc es configura una Final Autonòmica a quatre amb el Xàtiva Voleibol i el CV València ja classificats, mentres que per a les altres dos places lluiten el Benidorm, l'Elx i el Mediterrani, serà el dia 1 i 2 d'abril.

Derrota de les xiques de primera autonòmica juvenil Ysabel Mora Xátiva1, ja amb la classificació matemàtica aconseguida per a la Final a quatre de la Comunitat Valenciana, van cedir contra l'Elx per 0-3. Les xiques del segona autonòmica juvenil Ysabel Mora Xativa2, guanyen el seu partit per 0-3 al València Neptú, i són terceres en la classificació.

Els equips cadets. Els xics del CV Xàtiva guanyen el seu partit contra el C.V. València per 1-3 i es posen tercers, la pròxima jornada avancen el seu partit al divendres contra el C.V. Elx Salesians. L'equip Ysabel Mora Xativa 1 van disputar el primer partit de la segona fase i guanyen contra a Daya Nova per 1-3 en un excel·lent partit.
Les xiques del Ysabel Mora Xàtiva 2 comencen la segona fase en la categoria zonal, i van cedir contra Platges de Benidorm per 0-3.
Per un altre costat les infantils Ysabel Mora Xàtiva VB guanyen el seu partit contra el Benejúzar per 1-3 amb uns parcials molt ajustats de 17-25/26-24/17-25/25-27.
Les infantils Ysabel Mora Xativa 2 voleibol perden el derbi local contra el Col·legi Claret CV Xàtiva per 3-0. Els xics del CV Xàtiva guanyen per 1-3 a València contra el CV valència en un partit que van jugar prou còmodes.

Pròxima jornada
Les xiques de la lliga nacional Ysabel Mora Xàtiva es desplacen per a jugar contra Cadis a les 12:45 H del diumenge 19 de març contra el Cadis Club Futbol 2012

VERSIÓN EN CASTELLANO
Crónica Semanal equipos base y próxima jornada

El partido de esta semana en la categoría juvenil, fue el que enfrentaba a los dos mejores equipos masculinos de la Comunidad Valenciana, el CV Valencia (segundo clasificado) y el Xativa Voleibol (líder indiscutible de la clasificación). El partido se resolvió a favor del equipo de Arturo Bellver que ganaba a domicilio por 2-3 con un parcial de 15-17 en el quinto set. Las dos aficiones disfrutaron de lo lindo en un partido de infarto, y quien realmente ganó fue el voleibol.
Los de Xativa se destacan con 61 puntos, y poco a poco se configura una Final Autonómica a cuatro con el Xativa Voleibol y el CV Valencia ya clasificados, mientras que para las otras dos plazas luchan el Benidorm, el Elche y el Mediterráneo, será el día 1 y 2 de abril.

Derrota de las chicas de primera autonómica juvenil Ysabel Mora Xátiva1, ya con la clasificación matemática conseguida para la Final a cuatro de la Comunidad Valenciana, cedieron contra el Elche por 0-3. Las chicas del segunda autonómica juvenil Ysabel Mora Xativa2, ganan su partido por 0-3 al Valencia Neptuno, y son terceras en la clasificación.

Los equipos cadetes. Los chicos del CV Xativa ganan su partido contra el C.V. Valencia por 1-3 y se ponen terceros, la próxima jornada adelantan su partido al viernes contra el C.V. Elche Salesianos. El equipo Ysabel Mora Xativa1 disputaron el primer partido de la segunda fase y ganan contra en Daya Nueva por 1-3 en un excelente encuentro.
Las chicas del Ysabel Mora Xativa 2 empiezan la segunda fase en la categoría zonal, y cedieron contra Playas de Benidorm por 0-3.
Por otro lado las infantiles Ysabel Mora Xativa VB ganan su partido contra el Benejuzar por 1-3 con unos parciales muy ajustados de 17-25/26-24/17-25/25-27.
Las infantiles Ysabel Mora Xativa2 voleibol pierden el derbi local contra el Colegio Claret CV Xativa por 3-0. Los chicos del CV Xativa ganan por 1-3 en Valencia contra el CV valencia en un partido que jugaron bastante cómodos.

Próxima jornada
Las chicas de la liga nacional Ysabel Mora Xativa se desplazan para jugar contra Cádiz a las 12:45 H del Domingo 19 de marzo contra el Cádiz Club Futbol 2012

 

Comparteix en: Comparteix la notícia en FACEBOOK  Comparteix la notícia en TWITTER